Get Adobe Flash player

TELE ESTIVAL Camel Planet a fost un format original, aparţinînd lui Doru Dumitrescu, pe care echipa Jocuri & Concursuri  TVR l-a realizat, în vara anului 1997, în staţiunea Olimp.  Programul – 60 de minute zilnic, în acces prime time, a aruncat in aer toate audienţele verii respective, îmbolnăvind de nervi posturile tv. concurente. Jocurile interactive ale formatului au adus TVR încasări de peste 1,5 miliarde lei! S-a colaborat excelent cu echipa de scafandri a lui Dorel Onaca şi cu postul TV Neptun. A fost un tur de forţă pentru întreaga echipă a TVR (programul a continuat, la-ntoarcere, în complexul MIRAMAR, iar în anul următor, s-a transformat în INTERACTIV TELE JOC. Pe urmă… n-a mai fost nimic). Toate schimbările au fost generate de deciziile mai mult decît tîmpite ale diverşilor “turişti” neaveniţi care s-au perindat (şi încă se mai perindă) pe diverse scaune decizionale ale instituţiei. Răspunsul echipei a fost unul singur: PROFESIONISM.

Prezentatorii programului au fost: Sorana Belciu, Leonard Miron, Daniel Pitei şi Doru Dumitrescu, realizator, de altfel, al întregului program.

Filmul de mai jos a fost difuzat în ultima ediţie TELE ESTIVAL 1997.

 

One Response to TELE ESTIVAL

  • Olteanu says:

    Vara lui 1997… Cred ca nu exista o persoana, din echipa TELEESTIVAL, care sa nu-si aminteasca cu placere de acel program. Multi au invatat MESERIE in acea vara. Altii, s-au casatorit. A fost o experienta de neuitat, un exemplu, bun de predat la orice scoala inalta, de imbinare armonioasa a utilului si a placutului. A fost timp pentru orice – distractie, petreceri, discoteci, plaja dar si PROFESIONALISM. Cum de au reusit (ca si in societatea contemporana) sa distruga aproape tot ce-a fost bun? Cum de-a ajuns TVR in bataia vantului? Unde, cum si cine a gresit? De ce nu se face nimic pentru revenirea la NORMAL? Nu a acelor vremuri! A asezarii PROFESIONISTILOR acolo unde le e LOCUL.

Leave a Reply

Caută

Meteo

18/02/2019, 06:53
Ceaţă
N
Ceaţă
0°C
0 m/s
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 m/s N
Răsarit: 07:12
Apus: 17:48
Prognoza 18/02/2019
Zi
Parţial însorit
ESE
Parţial însorit
13°C
More forecast...
 

Meciuri celebre

EZ Search by Chessgames.com